Tuinafsluiting Herzele

Wil je jouw tuin in Herzele omtoveren met een nieuwe afsluiting? Bij Y.D.C. vind je de oplossing. Wij bieden tuinomheiningen aan in diverse materialen, perfect afgestemd op jouw behoeften en volledig op maat geïnstalleerd. 

Tuinafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting in Herzele

Ontsnap aan de dagelijkse drukte in uw eigen tuinparadijs in Herzele. Maar wat als nieuwsgierige ogen uw rust verstoren? Geen zorgen, met de stijlvolle tuinafsluitingen van Y.D.C. behoudt u uw privacy én voegt u charme toe aan uw tuin. 

Laat het installeren van uw nieuwe of vervangende afsluiting in Herzele over aan onze vakmensen. Kies voor een veilige en private tuinervaring met onze duurzame tuinschermen. 

Met ons team van experts en professioneel materiaal plaatsen we afsluitingen en tuinomheiningen die een perfecte oplossing bieden voor elke situatie. Hierdoor kan u jarenlang genieten van uw nieuwe tuinafscheiding in Herzele!

Soorten afsluitingen

Ben je er nog niet helemaal uit over het ideale materiaal voor jouw afsluiting of omheining in Herzele? Het deskundige team van Y.D.C. staat klaar om je te begeleiden in je keuze. We houden rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en budget om het beste materiaal en de ideale RAL-kleur te selecteren. Neem een kijkje in ons assortiment en laat je inspireren.

Tand en groef tuinschermen

Tuinschermen beschikbaar in verschillende hoogtes en breedtes.

Aluminium afsluiting

Aluminium afsluitingen zijn licht van gewicht en toch zeer sterk. Hiernaast hebben ze weinig onderhoud nodig.

Composiet afsluiting

Composiet afsluitingen zijn gemaakt van een mix van hout en kunststof en zijn daardoor zeer sterk en duurzaam.

Betonnen afsluiting

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en bieden goede bescherming tegen geluidsoverlast.

Draadafsluiting

Draadafsluitingen zijn een goede optie als je op zoek bent naar een betaalbare afsluiting die je tuin toch een open uitstraling geeft.

Tuinpoorten

Tuinpoorten op maat beschikbaar. Contacteer ons voor een gratis offerte.
Tuinafsluiting kopen

Y.D.C. Construct

Uw partner voor tuinafsluitingen in Herzele

Hoge kwaliteit

Bij Y.D.C staan we garant voor een kwaliteitsvolle afwerking van alle tuinschermen. Zo zijn we zeker dat je vele jaren kan genieten van elke afsluiting.

Betrouwbaar

We garanderen duidelijke communicatie en volledige transparantie, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Geen verborgen kosten, alleen betrouwbaarheid en helderheid – dat is onze belofte aan jou.

Correcte afwerking

Niemand wil weken wachten op de afwerking van een project. Y.D.C. zorgt ervoor dat elke tuinafsluiting correct en snel is geplaatst.

Tuinafsluiting realisaties

Ontdek onze recente projecten en laat je inspireren voor je eigen toekomstig project. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we helpen bij elk tuinproject. Contacteer ons vandaag nog en ontdek hoe wij jouw tuin omtoveren tot een eigen stukje paradijs.

Krijg nu een gratis vrijblijvende offerte!

Wil je ook genieten van meer privacy en een mooie afwerking van uw tuin? Neem dan nu contact op met Y.D.C voor een professionele plaatsing van uw tuinafsluiting!

Veelgestelde vragen

Een open afsluiting heeft geen vergunning nodig indien die niet hoger is dan 2 meter. Het plaatsen van ieder ander type afsluiting is doorgaans vergunningsplichtig. Onder voorwaarden heb je geen vergunning nodig. Ontdek hier de regelgeving. 

Open afsluitingen (van draad of draadgaas) kan je zonder vergunning plaatsen tot 2 meter hoog. Gesloten afsluitingen mogen maximum 1 meter hoog zijn in de voortuin en 2 meter hoog in de achtertuin. Bekijk hier alle voorwaarden.

Voor maximale privacy kies je best voor een tuinafsluiting van aluminium of beton. Deze solide materialen bieden onmiddellijk de gewenste privacy. Met hun duurzaamheid en stevigheid zijn ze een uitstekende keuze. Bovendien zijn ze snel en eenvoudig te plaatsen, zodat je in een mum van tijd kunt genieten van een afgeschermde tuin!

Bij het kiezen van een tuinafsluiting zal het soort materiaal (aluminium, beton, draadafsluiting,…) en de totale oppervlakte de kostprijs bepalen. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Wie plaatsen afsluitingen in de volgende regio's

Antwerpen

Oost-Vlaanderen

 Aalst – Brakel – Gent – Geraardsbergen – Herzele – Oosterzele – Wetteren Zottegem

Vlaams-Brabant

West-Vlaanderen