Tuinafsluitingen

Tuinafsluiting plaatsen? Bij Y.D.C kan je terecht voor een tuinomheining beschikbaar in het materiaal naar keuze en op maat geplaatst.

Tuinafsluiting plaatsen

Tuinafsluitingen

Een tuin is vaak een oase van rust en ontspanning in ons dagelijks leven. Het is echter niet altijd even prettig als nieuwsgierige blikken van buren of voorbijgangers uw privacy verstoren. Gelukkig bestaan er tuinafsluitingen in verschillende materialen en stijlen die niet alleen uw privacy beschermen, maar ook bijdragen aan de uitstraling van uw tuin.

Het plaatsen van een nieuwe afsluiting of vervangen van een bestaande laat je best gebeuren door een professional. Doe beroep op Y.D.C. en zorg voor meer privacy en veiligheid met onze tuinafsluitingen.

Met ons team van experts en professioneel materiaal plaatsen we afsluitingen en tuinomheiningen die een perfecte oplossing bieden voor elke situatie. Hierdoor kan u jarenlang genieten van uw nieuwe tuinafscheiding. 

Tuinafsluiting materiaal

Twijfel je nog over de materiaalkeuze voor uw nieuwe afsluiting of omheining? Geen zorgen! Ook dan kan u rekenen op het professionele advies van Y.D.C. Afhankelijk van de voorkeuren en budget kijken we samen met jou naar het beste type materiaal en RAL-kleur. Ontdek hier ons assortiment:

Tand en groef tuinschermen

Tuinschermen beschikbaar in verschillende hoogtes en breedtes.

Aluminium afsluiting

Aluminium afsluitingen zijn licht van gewicht en toch zeer sterk. Hiernaast hebben ze weinig onderhoud nodig.

Composiet afsluiting

Composiet afsluitingen zijn gemaakt van een mix van hout en kunststof en zijn daardoor zeer sterk en duurzaam.

Betonnen afsluiting

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en bieden goede bescherming tegen geluidsoverlast.

Draadafsluiting

Draadafsluitingen zijn een goede optie als je op zoek bent naar een betaalbare afsluiting die je tuin toch een open uitstraling geeft.

Tuinpoorten

Tuinpoorten op maat beschikbaar. Contacteer ons voor een gratis offerte.
Tuinafsluiting kopen

Y.D.C. Construct

Uw partner voor elke tuinafsluiting

Hoge kwaliteit

Bij Y.D.C staan we garant voor een kwaliteitsvolle afwerking van alle projecten. Zo zijn we zeker dat vele jaren kan genieten van elke afsluiting.

Betrouwbaar

Iedereen heeft een vakman nodig die hij zij kan vertrouwen. Bij Y.D.C. zorgen we daarom voor transparante communicatie en geen onverwachte kosten.

Correcte afwerking

Niemand wil weken wachten op de afwerking van een project. Y.D.C. zorgt ervoor dat elke tuinafsluiting correct en snel is geplaatst.

Tuinafsluiting realisaties

Ontdek onze recente projecten en laat je inspireren voor je eigen toekomstig project. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we helpen bij elk tuinproject. Contacteer ons vandaag nog en ontdek hoe wij jouw tuin omtoveren tot een eigen stukje paradijs.

Krijg nu een gratis vrijblijvende offerte!

Ook genieten van meer privacy en een mooie afwerking van uw tuin? Neem dan nu contact op met Y.D.C voor een professionele plaatsing van uw tuinafsluiting!

Veelgestelde vragen

Een open afsluiting heeft geen vergunning nodig indien die niet hoger is dan 2 meter. Het plaatsen van ieder ander type afsluiting is doorgaans vergunningsplichtig. Onder voorwaarden heb je geen vergunning nodig. Ontdek hier de regelgeving. 

Open afsluitingen (van draad of draadgaas) kan je zonder vergunning plaatsen tot 2 meter hoog. Gesloten afsluitingen mogen maximum 1 meter hoog zijn in de voortuin en 2 meter hoog in de achtertuin. Bekijk hier alle voorwaarden.

Voor maximale privacy kies je best voor een tuinafsluiting van aluminium of beton. Deze solide materialen bieden onmiddellijk de gewenste privacy. Met hun duurzaamheid en stevigheid zijn ze een uitstekende keuze. Bovendien zijn ze snel en eenvoudig te plaatsen, zodat je in een mum van tijd kunt genieten van een afgeschermde tuin!

Bij het kiezen van een tuinafsluiting zal het soort materiaal (aluminium, beton, draadafsluiting,…) en de totale oppervlakte de kostprijs bepalen. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Tuinaanleg in de volgende regio's: 

Antwerpen

Oost-Vlaanderen

 Aalst – Brakel – Gent – Geraardsbergen – Herzele – Oosterzele – Wetteren Zottegem

Vlaams-Brabant

West-Vlaanderen