Renovatie Geraardsbergen

Je wilt renoveren in Geraardsbergen? Dan is Y.D.C. Construct het bedrijf die jou kan helpen bij alle totaalrenovaties binnen en buiten!

Renoveren in de buurt

Waarom renoveren met Y.D.C.?

Het renoveren van uw woning in Geraardsbergen kan soms stressvol zijn. Bij Y.D.C. zorgen we ervoor dat je stressvrij kan renoveren tegen een eerlijke prijs.

Snelle service

Renovatiewerken hoeven niet lang te duren. Y.D.C Construct zorgt voor een snelle afwerking!

Correct

Wij zorgen steeds voor een correcte facturering en afwerking van elk project

Expertise

Met onze jarenlange ervaring zorgen we steeds voor een juiste afwerking van uw project!

Onze diensten

Met onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij jou helpen bij elke renovatie in Geraardsbergen. Ontdek hier onze soorten renovatiewerken

FAQ

Vanaf 2023 moeten alle woningen en appartementen die zijn aangekocht met label E of F, verplicht gerenoveerd worden naar label D of beter binnen de vijf jaar na aankoop.

Iedereen die van plan is om te renoveren of verbouwen kan in aanmerking komen voor premies om de totale kostprijs te drukken. Bekijk hier in detail aan welke voorwaarden je moet voldoen.

Bij het renoveren worden oude elementen van de woning vernieuwt. Het renoveren van een oude badkamer of keuken zorgt ervoor dat de woning opnieuw voldoet aan de moderne standaarden.

De totale kostprijs is afhankelijk van de soort renovatiewerken die moeten gebeuren. Afhankelijk van de voorwaarden kan je ook in aanmerking komen voor een renovatiepremie.

Wij zijn actief in deze regio's:

Antwerpen
Oost-Vlaanderen

AalstBrakel – Geraardsbergen – Haaltert – HerzeleOosterzele – Zottegem – ,…

Vlaams-Brabant
West-Vlaanderen