Renovatie Aalst

Je wilt renoveren in Aalst? Dan is Y.D.C. Construct het bedrijf die jou kan helpen bij alle totaalrenovaties binnen en buiten!

Waarom renoveren?

Het renoveren van een woning in Aalst brengt heel wat voordelen met zich mee. Die kunnen gaan van duurzame tot esthetische redenen.

Door te renoveren bespaar je op lange termijn op de hoge energiekosten.

Met een vernieuwde keuken of woonkamer verhoog je het comfort en look van de woning.

Door het uitvoeren van renovaties verhoog je de waarde van de woning.

Onze diensten

Met onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij jou helpen bij elke renovatie in Aalst. Ontdek hier onze soorten renovatiewerken

Kiezen voor Y.D.C Construct

Y.D.C. Construct kan u helpen bij elke totaalrenovatie. Van kleine tot grote renovatiewerken zijn wij u van dienst in Aalst!

Snelle service

Renovatiewerken hoeven niet lang te duren. Y.D.C Construct zorgt voor een snelle afwerking!

Correct

Wij zorgen steeds voor een correcte afwerking en facturering.

Expertise

Met onze jarenlange ervaring zorgen we steeds voor een juiste afwerking van uw project!

FAQ

Vanaf 2023 moeten alle woningen en appartementen die zijn aangekocht met label E of F, verplicht gerenoveerd worden naar label D of beter binnen de vijf jaar na aankoop.

De recht op een renovatiepremie wordt bepaald door een aantal factoren. Bekijk ze allemaal op de website van Wonen Vlaanderen.

Bij het renoveren worden oude elementen van de woning vernieuwt. Het renoveren van een oude badkamer of keuken zorgt ervoor dat de woning opnieuw voldoet aan de moderne standaarden.

De kosten bij het renoveren worden bepaald door heel wat factoren. Doorgaans gaat dit over het soort materiaal en welke renovatiewerken er moeten gebeuren. Bij bepaalde renovaties heeft men ook nog eens recht op premies waardoor om de kosten te dekken.

Wij zijn actief in deze regio's:

Antwerpen
Oost-Vlaanderen

Aalst – Brakel – GeraardsbergenHaaltert – HerzeleOosterzele – Zottegem – ,…

Vlaams-Brabant
West-Vlaanderen