Porazzo

Waterdoorlatende verharding

Waterdoorlatende verharding van Porazzo

Wil je je tuin aanleggen of een nieuwe oprit plaatsen? Met het materiaal van Porazzo kies je voor een waterdoorlatende oplossing! Deze verhardingsmethode biedt de perfecte balans tussen duurzaamheid en natuurlijke schoonheid, ideaal dus voor het creëren van opvallende opritten en terrassen die bijdragen aan een beter milieu.

Porazzo past perfect bij diverse buitenprojecten zoals paden, zwembadomrandingen en sportterreinen. Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je specifieke vragen? Contacteer ons dan vrijblijvend via mail of telefoon.

De voordelen van Porazzo

Waterdoorlatend en anti slip

Laat regenbuien je buitenplezier niet bederven. Met Porazzo geniet je van een veilige antislip oppervlakte die snel opdroogt na de regen. Bekijk hier de werking!

Duurzaam

Een waterdoorlatende oprit vermindert het risico op overstromingen en vermindert de druk op rioleringssystemen.​

Onkruidwerend

Vergeleken met grind of klinkers heeft Porazzo geen last van onkruid. Hierdoor moet je minder tijd besteden aan het onderhouden van je tuin.

Uitgebreid kleurenaanbod

Dankzij het uitgebreide gamma aan kleuren past een oprit of terras van Porazzo bij elke stijl, zowel landelijk als modern.

Tuinaannemer

Waarom kiezen voor Y.D.C. voor het aanleggen van Porazzo?

Hoge kwaliteit

Y.D.C. belooft een perfecte afwerking bij de aanleg van elke oprit of terras. Dankzij onze samenwerking met Betoreno garanderen we vakmanschap van begin tot einde. Jouw tevredenheid staat centraal en dat zie je terug in elk project.

Snelle service

Wij begrijpen dat je snel wilt genieten van je nieuwe oprit of terras. Bij Y.D.C. zorgen we ervoor dat dit gebeurt door een efficiënte, tijdige service te leveren, zonder in te boeten op kwaliteit.

Betrouwbaar

In elk project, groot of klein, is Y.D.C. een partner waarop je kunt rekenen. Onze betrouwbaarheid en transparantie weerspiegelen zich door de positieve recensies op Google van onze klanten.

Ontdek onze realisaties

De mogelijkheden bij het aanleggen van een tuin zijn eindeloos! Droom je van een charmante landelijke oase of een strakke moderne look? Bij Y.D.C doen we het allemaal! Ontdek ons portfolio van realisaties en laat je inspireren om je eigen tuindromen te verwezenlijken!

Geniet nu van een waterdoorlatende terras of oprit!

Y.D.C. is dé professionele aannemer voor de aanleg van elke oprit of terras. Contacteer ons en laten we samen jouw project vrijblijvend bespreken.

Veelgestelde vragen

Porazzo is een innovatief bestratingsmateriaal dat speciaal ontworpen is om tuinen en terrassen veiliger en onderhoudsvriendelijker te maken. Het onderscheidt zich door zijn unieke waterdoorlatende eigenschappen, waardoor het risico op gladde oppervlakken aanzienlijk vermindert, zelfs tijdens regenachtige perioden.

Waterdoorlatende verharding is een type bestrating dat speciaal is ontworpen om regenwater door te laten dringen naar de onderliggende bodem. Dit helpt bij het beheersen van waterafvoer, vermindert overstromingsrisico’s en draagt bij aan de natuurlijke watercyclus.

Met Porazzo hoef je niet bang te zijn voor een gladde tuin of terras, omdat het water doorlaat. Bovendien bespaar je tijd op tuinonderhoud omdat het onkruid tegenhoudt.

Wij zijn actief in de volgende regio's: 

Antwerpen

Oost-Vlaanderen

 Aalst – Brakel – Gent – Geraardsbergen – Herzele Ninove – Oosterzele – Wetteren Zottegem

Vlaams-Brabant

West-Vlaanderen