Opritten en terrassen

Je bent van plan een oprit of terras aan te leggen?
Y.D.C. is uw ervaren vakman voor alle tuinprojecten op maat.

 

Y.D.C. uw vakman in opritten en terrassen

De oprit is het visitekaartje van uw woning. Het is daarom belangrijk dat uw oprit een mooie en functionele uitstraling heeft. Bij Y.D.C. zorgen we voor een stijlvol eindresultaat rekening houdend met de gekozen materialen en budget. Zo kan je jarenlang genieten van uw oprit zonder zorgen!

Het aanleggen van een oprit of terras is vakwerk. Laat het daarom over aan de specialisten van Y.D.C. Wij verzekeren u van een correcte aanpak en afwerking van elk tuinproject. Heb je een specifiek idee of project in gedachten? Contacteer ons en ontdek hoe wij jou van dienst kunnen zijn. 

Hoge kwaliteit

Bij Y.D.C staan we garant voor een kwaliteitsvolle afwerking van alle projecten.

Correcte afwerking

Wij zorgen voor een correcte en snelle service.

Betrouwbaar

Transparante communicatie en geen onverwachte kosten.

Oprit en terras aanleggen

Kies uw materialen

Bij Y.D.C. Construct heeft u een ruime keuze aan duurzame materialen om uw droomterras of -oprit te realiseren. Van keramische tegels tot kasseien, klinkers en platines. Voor elk project op maat kiest u zelf welke materialen er moeten worden gebruikt.

Wij vinden het belangrijk dat uw terras of oprit perfect bij uw huis en omgeving past. Daarom helpen onze experts u graag bij de keuze van het correcte materiaal die het best past bij uw wensen en budget. Vraag vandaag nog naar gratis adviesgesprek en we helpen je graag verder.

Onze specialisaties

Opritten

Verbeter de uitstraling van je woning met een oprit van Y.D.C. Wij creëren de oprit die perfect past bij je persoonlijke smaak en stijl. Geen idee welke soort oprit? We adviseren u graag bij de textuur en kleur van het materiaal.

Nieuw: Waterdoorlatende verharding van Porazzo!

Plaatsing van prachtige terrassen waar u jaren van kan genieten. En dankzij onze expertise en samenwerking met Jurdie helpen we ook graag bij een terrasoverkapping op maat.

Nieuw: Gepolierde beton. Een moderne uitstraling voor jouw terras!

Afsluitingen

Zorg voor meer veiligheid en privacy met een tuinafsluiting van Y.D.C. Onze afsluitingen worden helemaal geplaatst op basis van jouw wensen.

Realisaties

Ontdek onze recente projecten en laat je inspireren voor je eigen toekomstig project. Dankzij onze ruime ervaring in tegelwerken kunnen we helpen bij de aanleg van elke oprit en terras.

Professionele aanlegger van terrassen en opritten

Met onze jarenlange ervaring en hoogwaardige materialen zijn wij specialist in het aanleggen van terrassen en opritten. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Wij zijn actief in de volgende regio's: 

Antwerpen

Oost-Vlaanderen

 Aalst – Brakel – Gent – Geraardsbergen – Herzele NinoveOosterzele – Wetteren Zottegem

Vlaams-Brabant

West-Vlaanderen