Tuinaanleg en tuinonderhoud

Op zoek naar een tuinaanlegger in Herzele? Y.D.C. is de professionele tuinaanlegger die kan helpen bij de aanleg en opfrissing van uw tuin!

Tuinaanleg van A tot Z

Als u op zoek bent naar een tuinaanlegger die uw tuinproject perfect kan uitvoeren, dan ben je bij Y.D.C. aan het juiste adres! 

Wij hebben een ruime ervaring in tuinaanleg en tuinonderhoud zoals het aanleggen van terrassen, vervangen van een oprit en parkings, plaatsen van afsluitingen en omheiningen, vervangen van bestrating en het uitvoeren van grondwerkenWij zorgen ervoor dat je tuin opnieuw een mooie en verzorgde uitstraling krijgt. Zo kan je elke dag genieten van tuin en natuur!

Y.D.C. Construct is een professioneel team met de nodige vakkennis en materiaal die elk project volledig op maat afwerkt van A tot Z. Contacteer ons en ontdek hoe onze service op maat jou kan helpen.

Tuinaanleg met grind en planten
Tuinonderhoud
Tuinaanleg met overkapping

Onze tuindiensten

Bij Y.D.C. bieden we een brede waaier aan diensten om uw tuin te transformeren tot een persoonlijk paradijs. Wij staan garant voor een perfecte uitvoering van elk tuinproject. Bekijk onze diensten en ontdek hoe we jou kunnen helpen.

Tuinaanleg en onderhoud

Je wilt jouw tuin een make-over geven? Dan kan je bij het team van Y.D.C. terecht voor elk project groot of klein. Onze specialisten helpen je graag bij de aanleg of onderhoud van je tuin en dat volledig naar jouw wensen. Breng uw droomtuin tot leven door onze aanpak op maat.

Terrasoverkappingen

Op zoek naar een terrasoverkapping op maat? Dankzij onze expertise en samenwerking met Jurdie voorzien wij een totaaloplossing van A tot Z. Met ons breed scala aan opties staan wij klaar bij het vinden van de juiste oplossing op maat voor uw tuin en terras. Contacteer ons en ontdek hoe wij uw tuin kunnen omtoveren tot een persoonlijk paradijs!

Terrassen en opritten

Je hebt een vakman nodig bij de aanleg van je oprit of terras? Dan bent u bij Y.D.C. aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring bij het aanleggen van opritten en kunnen uw oprit aanleggen met de meest kwalitatieve materialen en volledig op maat. Zo heeft u de keuze uit keramische tegels, kasseien en klinkers. Alles is mogelijk!
Nieuw: Gepolierde beton - Duurzame vloeren met een moderne uitstraling.

Afsluitingen

Ook voor afsluitingen en omheiningen kan u op ons vakmanschap rekenen. Dankzij een professioneel team en moderne machines maken wij elk project op maat mogelijk.

Heb je een specifiek project in gedachten? Contacteer ons en we helpen je graag verder.

Realisaties en inspiratie

De mogelijkheden bij het aanleggen van een tuin zijn eindeloos! Graag een landelijke stijl of liever modern? Bij Y.D.C doen we het allemaal!  Wij hebben ruime ervaring bij het aanleggen van een tuin -en tuinonderhoud. Bekijk onze projecten en laat je inspireren!

Totaalprojecten van A tot Z

Laat jouw tuin in Herzele en omstreken omtoveren tot een persoonlijk paradijs. Contacteer ons en ontdek hoe we jouw tuinproject werkelijkheid maken!

F.A.Q.

De kostprijs bij het aanleggen van een tuin is afhankelijk van de oppervlakte en soort materiaal die nodig is. 

Voor bedrijven kan de aanleg of onderhoud van een tuin fiscaal aftrekbaar zijn. Contacteer ons voor meer informatie!

Dat is afhankelijk van de grootte van de tuin en welke werkzaamheden er allemaal moeten gebeuren.

Het voorjaar is het ideale moment voor de aanleg en onderhoud van je tuin.

Tuinaanleg in de volgende regio's: 

Antwerpen

Oost-Vlaanderen

 Aalst – Brakel – Gent – Geraardsbergen – Herzele – Oosterzele – Wetteren Zottegem

Vlaams-Brabant

West-Vlaanderen