Aluminium terrasoverkapping

Ontdek onze aluminium terrasoverkapping op maat en geniet het hele jaar door van het buitenleven!

Aluminium lamellendak

Aluminium terrasoverkapping op maat

Samen met vrienden en familie de charme van het buitenleven ervaren? Een lamellen terrasoverkapping maakt het mogelijk! Dankzij het lamellendak profiteer je van extra comfort, zonwering en opbergruimte

Met de kantelbare lamellen bepaal je zelf of je in de zon of in de schaduw vertoeft, en dat allemaal met een simpele druk op de knopLaat het weer uw plannen niet meer beïnvloeden! Geniet ongestoord van je tuin in alle weersomstandigheden. 

Ontdek de terrasoverkappingen van Y.D.C. en maak van uw buitenruimte een paradijs van kalmte en ontspanning.  Contacteer ons vandaag nog en ontvang een gratis offerte!

Kies de aluminium overkapping die bij u past

Ervaar het buitenleven als nooit tevoren met onze innovatieve lamellen overkappingen! Of je nu kiest voor de minimalistische overkapping of een luxueus design, elk model biedt unieke voordelen en opties om je terras naar een hoger niveau te tillen.

Overkapping kantelbare lamellen

Classic line

✔️ Minimalistisch en strak design: Het lamellendak is een stijlvolle toevoeging aan je terras. 

✔️ Verstelbare lamellen: kantel de lamellen tot 120 graden. 

✔️ Onderhoudsarm: Gemaakt van duurzaam materiaal die weinig onderhoud nodig heeft.uuuuuuuuuuuuuuuuuu

Luxe lamellendak

Pro line

✔️Flexibel design: Personaliseer de overkapping naar wens, van kleur tot afmetingen en opties. 

✔️ Roteerbare lamellen: Lamellendak met panelen die in elke hoek tot 120 graden bewogen kunnen worden. 

✔️Unieke opties: Mogelijk om uit te breiden met verlichting, glazen schuifwanden, louvre panelen en screens.

Lamellendak schuifbaar

Skyroof series

✔️ Luxueus design: High-end lamellendak die alle mogelijkheden biedt om uit te breiden. 

✔️ Optimale flexibiliteit: Strak gesloten lamellen die makkelijk te verschuiven zijn. Zo geniet je in alle weersomtandigheden. 

✔️ Maatwerk: Leverbaar in alle RAL kleuren en zowel vrijstaand als aan de woning te plaatsen.

Ideaal lichtinval

Een lamellendak opent de deur naar perfecte zonregulatie. Met een aanpassing aan de stand van de lamellen, heb je de mogelijkheid om de hoeveelheid zon en schaduw op je terras of in je tuin naar wens in te stellen.

 

Natuurlijke Ventilatie

Tijdens die zalige zomerdagen, kun je de lamellen zo kantelen dat je een heerlijk schaduwplekje hebt. Zo kan je maximaal relaxen. Het is puur comfort!

Combineerbaar

Een lamellen overkapping opent een wereld van designkeuzes en uitbreidingsopties. Of je nu kiest voor kantelbare lamellen, een openschuifbaar lamellendak, of een combinatie van glas- en lamellendak, elk brengt zijn eigen unieke voordelen en toepassingen met zich mee.

Weinig onderhoud

Beleef meer plezier buiten en maak je geen zorgen meer over het onderhoud van je overkapping. Een lamellendak is onderhoudsarm en in een handomdraai schoon.

Wat is een Lamellen Terrasoverkapping?

Een lamellen overkapping is een type terrasoverkapping waarbij het dak bestaat uit lamellen. Deze lamellen zijn verstelbaar, waardoor u de hoeveelheid zonlicht en schaduw op uw terras of in uw tuin kunt reguleren. Het biedt bescherming tegen de zon, regen, en andere weersomstandigheden en kan een stijlvolle toevoeging aan uw buitenruimte zijn

Een lamellendak, meer dan alleen een overkapping

Het unieke aan een lamellen overkapping is de veelzijdigheid en flexibiliteit die het biedt ten opzichte van een gewone overkapping. De kantelbare lamellen maken het mogelijk om de hoeveelheid licht en ventilatie te controleren, en bieden de mogelijkheid om te kiezen tussen zon en schaduw. Dit zorgt voor een meer gepersonaliseerde en comfortabele buitenervaring, terwijl het ook bescherming biedt tegen de elementen

Lamellen overkapping onderhouden

Een basis onderhoudsroutine is al voldoende om de levensduur van een lamellen overkapping te verlengen. Een regelmatige reiniging met spons en schoonmaakmiddel is ideaal om ophoping van vuil en stof te verwijderen.

Kostprijs van een lamellen dak

De prijs van een lamellen overkapping wordt bepaald door verschillende factoren zoals de materialen, afmetingen, design en andere opties zoals verlichtingen, verwarming en zijwanden. Voor een exacte kostprijs kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.

Uitbreidingsmogelijkheden

  • Verlichting: LED-lampen kunnen worden ingebouwd in de structuur om sfeer te creëren en de overkapping ’s avonds te verlichten.
  • Zijwanden en Schuifwanden: Voor extra bescherming tegen weersinvloeden en meer privacy kunnen zijwanden of glazen schuifwanden worden toegevoegd.
  • Zonwering en Screens: Voor extra schaduw en bescherming tegen de zon kunnen zonwering of screens worden geïnstalleerd.

Waarom een overkapping van Y.D.C?

Hoge kwaliteit

Bij Y.D.C. zijn we trots op onze kwaliteitsvolle afwerking en opvolging van elke overkapping! We staan garant voor vakmanschap en expertise. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit!

Snelle service

Bij ons ben je verzekerd van een correcte en snelle service! In samenwerking met Jurdie zorgen wij voor een vlotte plaatsing van uw aluminium overkapping, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Betrouwbaar

Een betrouwbare vakman is van essentieel belang is bij het plaatsen van een lamellendak. Daarom hechten wij enorm veel belang aan transparante en eerlijke communicatie met onze klanten. Ontdek hier onze reviews op Google

Renovatiewerken

Onze geplaatste lamellendaken

Bekijk onze meest realisaties en laat je inspireren door de expertise in ons vakgebied. We zorgen ervoor dat elke overkapping uniek is en op maat gemaakt, om zo de tevredenheid van onze klanten te waarborgen. 

Wij zijn actief in deze regio's:

Oost-Vlaanderen

Aalst – Brakel – Geraardsbergen – Herzele – Ninove – Oosterzele – WetterenZottegem – ,…

Vlaams-Brabant