Terrasoverkapping

Geniet elke dag van jouw terras met een terrasoverkapping op maat. Bij Y.D.C. plaatsen uw overkapping volledig op maat en in uw stijl!

Overkapping terras

Terrasoverkapping op maat

Samen met vrienden en familie genieten van het buitenleven? Dan is een terrasoverkapping de ideale oplossing!  Een terrasoverkapping op maat creëert een sfeervolle plek in uw tuin, veranda of op uw terras. Met de kantelbare lamellen van de overkapping kunt u kiezen of u in de schaduw of in de zon wilt zitten. En dat allemaal met één druk op de knop.

Het beste van alles is dat u niet langer afhankelijk bent van het weer. Dankzij een overkapping kunt u op elk moment van uw tuin en de natuur genieten, ongeacht de weersomstandigheden. Bovendien biedt een overkapping extra comfort en een handige opslagruimte voor al uw tuinmateriaal!

Ontdek de terrasoverkappingen van Y.D.C. en geniet dit jaar nog meer van uw terras! Samen transformeren we uw buitenruimte tot een oase van rust en ontspanning!

Soorten overkappingen

Welke overkapping je ook nodig hebt, bij Y.D.C. ben je verzekerd van een correcte plaatsing van jouw overkapping. Met onze jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner bij het plaatsen van een terrasoverkapping. Ontdek hier een greep uit ons aanbod: 

Lamellen terrasoverkapping

Lamellen overkapping

Geniet van optimale bescherming en comfort met een overkapping van lamellen. Bepaal elke dag opnieuw hoeveel zonlicht je wilt hebben en ervaar het buitenleven met het comfort van binnen. Contacteer ons voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Terrasoverkapping glas

Terrasoverkapping met glas

Geniet het hele jaar door van jouw buitenruimte met een glazen overkapping van Y.D.C. Optimale bescherming en comfort zijn gegarandeerd, zodat je het buitenleven kunt ervaren met het comfort van binnen. Ontdek onze realisaties en laat je inspireren voor een overkapping op maat.

Aluminium terrasoverkapping

Aluminium overkapping

De aluminium terrasoverkappingen van Y.D.C Construct zijn gekend voor hun hoogwaardige kwaliteit.  Wij werken met kwaliteitsvol aluminium die in alle RAL-kleuren te verkrijgen is. Bovendien kan je bij Y.D.C. jouw overkapping uitbreiden met diverse opties zoals zonwering en verlichting. 

Renovatiewerken

Waarom een overkapping van Y.D.C?

Hoge kwaliteit

Bij Y.D.C. zijn we trots op onze kwaliteitsvolle afwerking en opvolging van elke overkapping! We staan garant voor vakmanschap en expertise. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit!

Snelle service

Bij ons ben je verzekerd van een correcte en snelle service! Wij zorgen voor een vlot verloop van het proces, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Betrouwbaar

Een betrouwbare vakman is van essentieel belang bij het plaatsen van een overkapping. Daarom hechten wij enorm veel belang aan transparante en eerlijke communicatie met onze klanten. Ontdek hier onze reviews op Google

Ontdek onze projecten

Terrasoverkappingen op maat

Ontdek onze recente realisaties en laat je inspireren door ons vakmanschap. Elke overkapping is een project op maat, zo zijn we zeker dat onze klanten tevreden zijn.

Veelgestelde vragen

Er is geen vergunning nodig als de terrasoverkapping een maximale oppervlakte heeft van 40 vierkante meter. Ontdek alle voorwaarden hier

De kostprijs voor een terrasoverkapping wordt bepaald door verschillende factoren. O.a. de kwaliteit en soort materiaal, hoe groot deze moet zijn en dergelijke.  Contacteer ons voor een offerte op maat!

Aluminium overkapping zijn onderhoudsvriendelijk en sterk van materiaal. Dankzij het duurzame materiaal van Y.D.C. gaat jouw overkapping meer dan 20 jaar mee.

Een terrasoverkapping is een structureel dak dat boven een terras of buitenruimte wordt geplaatst om bescherming te bieden tegen zon, regen en wind. Het kan worden gemaakt van verschillende materialen zoals aluminium of polycarbonaat en kan worden aangepast aan de grootte en stijl van uw huis en tuin. 

Een terrasoverkapping is de perfecte manier om te genieten van het buitenleven. Of je nu wilt ontspannen met een goed boek, een gezellige barbecue wilt houden of gewoon wilt genieten van het buitenleven, een terrasoverkapping is de ideale oplossing

Wij zijn actief in deze regio's:

Antwerpen
Oost-Vlaanderen

AalstBrakelGeraardsbergenHerzeleNinoveOosterzeleWetterenZottegem – ,…

Vlaams-Brabant
West-Vlaanderen