Terrasoverkappingen

Op zoek naar een terrasoverkapping voor jouw woning? Bij Y.D.C Construct bv kan je terecht voor een terrasoverkapping op maat, zo kan u genieten van de warmte van de zon in het voorjaar!

Terrasoverkapping bij Y.D.C

Wil je zonder problemen buiten in jouw tuin kunnen genieten tijdens de koude maanden of wanneer het buiten snikheet is?  Dan is Y.D.C Construct bv een uitstekende ervaren partner in het plaatsen van  terrasoverkappingen!

Waarom een terrasoverkapping plaatsen?

Door het plaatsen van een terrasoverkapping kan je tijdens de herfst -en wintermaanden meer genieten van tuin en natuur! Hiernaast biedt een terrasoverkapping meerdere voordelen zoals schaduw, extra comfort doorheen het jaar en meer bergingsruimte!

Schaduw

Heb je last van het felle zonlicht tijdens het zomerseizoen? Ook hiervoor heeft Y.D.C Construct een oplossing op maat! Door zonnewering te voorzien op of voor de terrasoverkapping geniet je in volle teugen van de zomermaanden. Geen nood om op vakantie te gaan!

Comfort

Een terrasoverkapping is ideaal om tijdens de koude en warme maanden samen met vrienden en familieleden  gezellig samen te vertoeven in de tuin!

Extra ruimte

Een terrasoverkapping kan gebruikt worden als ideale verlengstuk van jouw leefruimte. Hierdoor zorg je voor een groter ruimtegevoel en kan je nog eens extra genieten van jouw tuin!

Welke terrasoverkapping kiezen?

Terrasoverkapping in Herzele

Aluminium terrasoverkapping

De aluminium terrasoverkappingen van Y.D.C Construct zijn gekend voor hun hoogwaardige kwaliteit. Y.D.C Construct werkt met kwaliteitsvolle aluminium die in eender elk RAL te verkrijgen is. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om jouw overkapping met diverse varianten van sierlijsten in de kijker te zetten.

Terrasoverkapping met zonnescreens en glaswanden

Bij het kiezen van een terrasoverkapping met zonnescreens of glaswanden zorg je ervoor dat je beschermd bent tegen het invallend zonlicht. Hiernaast houdt het de hitte buiten tijdens de warme zomermaanden. Bovendien biedt zonwering extra privacy waardoor je ongestoord kan genieten van je veranda!

Kiezen voor een terrasoverkapping op maat

Vele klanten van Y.D.C kiezen ervoor om een terrasoverkapping op maat te laten maken (vraag hier je gratis prijsoffertes aan!). 

Een terrasoverkapping op maat bij Y.D.C brengt extra voordelen met zich mee:

  • Het is uniek omdat het precies is wat jij voor ogen hebt!
  • De terrasoverkapping wordt gemeten, gebouwd en geplaatst door Y.D.C Of je nu weinig of veel ruimte hebt, een terrasoverkapping op maat past altijd!
  • Een duurzame terrasoverkapping biedt absolute meerwaarde voor het huis later!

250+ projecten

Hoge klanttevredenheid

Snelle service

Hulp na plaatsing

Terrasoverkappingen van onze klanten

Bekijk hier een aantal van onze projecten. Voor een overzicht van al onze projecten kan je terecht op onze realisaties pagina!

Frequently asked questions

Voor terrasoverkappingen op maat worden veel vragen gesteld. Bekijk hier de meest gestelde vragen. Is jouw vraag nog steeds niet beantwoord? Contacteer ons gerust via de contacteer ons pagina!

De kostprijs voor een terrasoverkapping wordt bepaald door verschillende factoren. O.a. de kwaliteit en soort materiaal, hoe groot deze moet zijn en dergelijke.  Contacteer ons voor een offerte op maat!

In de meeste gevallen is een terrasoverkapping vergunningsvrij. Echter zijn er een aantal voorwaarden aan verbonden. Wij zijn op de hoogte van alle regels en wetten en kunnen jou hierbij helpen. Voor meer informatie kan u steeds terecht op de website van Omgevingsloket Vlaanderen

Wanneer je kiest voor een open overkapping, dan is  dit niet waterdicht. Bij Y.D.C Construct zorgen wij ervoor dat deze volledig waterdicht wordt gemaakt.

De hoogte van een overkapping varieert omdat dit heeft te maken met: waar de overkapping wordt geplaatst.  Als de overkapping binnen een zone van 2,5 meter is, dan mag de overkapping maximaal 4 meter hoog zijn. Hiervoor is er geen vergunning nodig. Buiten deze zone geldt er een vergunningplicht.