Terrasoverkapping

Op zoek naar een terrasoverkapping voor uw woning? Bij Y.D.C Construct kan je terecht voor een terrasoverkapping op maat volledig in uw stijl!

Waarom een terrasoverkapping plaatsen?

Door het plaatsen van een terrasoverkapping kan je tijdens de herfst -en wintermaanden meer genieten van tuin en natuur! Hiernaast biedt een terrasoverkapping meerdere voordelen zoals schaduw, extra comfort en meer bergingsruimte!

Comfort

Een terrasoverkapping is ideaal om tijdens de koude en warme maanden samen met vrienden en familieleden  gezellig samen te vertoeven in de tuin!

Schaduw

Heb je last van het felle zonlicht tijdens het zomerseizoen? Met een lamellen overkapping bepaal je zelf het inkomend zonlicht! Geen nood meer om op vakantie te gaan!

Meer ruimte

Een terrasoverkapping kan gebruikt worden als verlengstuk van de woning. Zo zorg je voor een groter ruimtegevoel en kan je nog eens extra genieten van jouw tuin!

Welke terrasoverkapping kiezen?

Aluminium terrasoverkapping

De aluminium terrasoverkappingen van Y.D.C Construct zijn gekend voor hun hoogwaardige kwaliteit. Wij werken met  kwaliteitsvolle aluminium die in eender elk RAL te verkrijgen is. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om jouw overkapping met diverse varianten van sierlijsten in de kijker te zetten.

Lamellen terrasoverkapping

Overkapping met zonnescreens en glas

Met zonnescreens, lamellen of glaswanden ben je extra beschermd tegen invallend zonlicht.  Hiernaast houdt het de hitte buiten tijdens de warme zomermaanden. Bovendien biedt zonwering extra privacy waardoor je ongestoord kan genieten van je veranda!

Onze terrasoverkappingen

Bekijk hier een aantal van onze projecten. Voor een overzicht van al onze projecten kan je terecht op onze realisaties pagina!

Renoveren in de buurt

Waarom kiezen voor Y.D.C Construct?

Hoge kwaliteit

Bij Y.D.C staan we garant voor een kwaliteitsvolle afwerking van uw overkapping

Snelle service

Wij zorgen steeds voor een correcte en snelle service!

Betrouwbaar

Een betrouwbare vakman is van essentieel belang. Daarom hanteren wij een transparante en eerlijke communicatie naar onze klanten toe!

Frequently asked questions

Bij het plaatsen van een terrasoverkapping is er geen vergunning nodig als de totale oppervlakte kleiner is dan 40 vierkante meter.

De kostprijs voor een terrasoverkapping wordt bepaald door verschillende factoren. O.a. de kwaliteit en soort materiaal, hoe groot deze moet zijn en dergelijke.  Contacteer ons voor een offerte op maat!