Tegelwerken

Op zoek naar een vloerder bij het aanleggen jouw vloer, oprit of terras? Y.D.C is uw vakman voor een plaatsing volledig op maat. 

Tegelzetter

Nieuwe tegels plaatsen?

Tegels zijn een populaire keuze voor vloeren, wanden en terrassen in woningen en commerciële gebouwen. Niet alleen zijn ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, maar ze kunnen ook worden gebruikt om een stijlvolle uitstraling te creëren. Of je nu op zoek bent naar keramische, porseleinen, natuursteen of mozaïektegels, er zijn tal van opties om uit te kiezen.

Maar voordat je begint met het plaatsen van tegels, is het belangrijk om te overwegen of je een professionele tegelzetter wilt inhuren. Een ervaren en gekwalificeerde tegelzetter kan je namelijk helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw project en garandeert een perfect eindresultaat.

Bij het plaatsen van tegels, kies dan voor Y.D.C. Construct. Wij zijn professionele tegelzetters die zorgen voor een totaaloplossing op maat. Bovendien adviseren we u graag bij het kiezen van de juiste tegels. Zo zijn bent u zeker van een perfect resultaat!

Kies uw tegel op maat

Keramische parkettegel

Vloertegels

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan verschillende vloertegels zoals keramische tegels, natuursteen, patroontegels of een keramisch parket. Alles is mogelijk. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Renovatie badkamer

Wandtegels

Wandtegels zijn dé manier om je keuken of badkamer een compleet nieuwe uitstraling te geven! Creëer een moderne look of tijdloze sfeer met de wandtegels van de Y.D.C. Ontdek onze realisaties en laat je inspireren. 

Overkapping op maat plaatsen

Terrastegels

Met terrastegels geef je jouw terras een prachtige uitstraling en creëer je een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten. Bij Y.D.C. kan je terecht voor terrastegels in verschillende maten, kleuren en materialen. 

Tuinafsluitingen

Y.D.C. Construct

Uw vloerder voor elk project

Hoge kwaliteit

Bij Y.D.C staan we garant voor een kwaliteitsvolle en nauwkeurige plaatsing van tegels en vloeren. Hierdoor zorgen we steeds voor een mooi en duurzaam eindresultaat. Zo kan u jarenlang genieten van uw nieuwe tegels.

Betrouwbaar

Wij zijn een team van professionele tegelzetters met kennis over de technische aspecten van het tegelwerk. Met onze expertise bent u zeker van een correct eindresultaat. Ontdek onze realisaties of reviews op Google.

Correcte afwerking

Niemand wil weken wachten op de plaatsing van een nieuwe vloer of tegels. Bij Y.D.C. bent u zeker van een correcte en snelle plaatsing.

Ontdek onze expertise

Nieuwe oprit leggen

Opritten

Wij creëren de oprit die perfect past bij je persoonlijke smaak en stijl. Geen idee welke soort oprit? We adviseren u graag bij de textuur en kleur van het materiaal.

Nieuwe vloer plaatsen

Vloeren

Je wilt een nieuwe vloer plaatsen? Bij Y.D.C. ben je aan het juiste adres! Wij plaatsen vloertegels op maat die zorgen voor de perfecte uitstraling van uw woning.

Tegels op terras

Terrassen

Wij plaatsen hoogwaardige terrastegels waar u jaren van kan genieten. Dankzij onze samenwerking met Jurdie kan u ook bij ons terecht voor een totaaloplossing inclusief een overkapping.

Tegelwerken realisaties

Wij hebben ruime ervaring bij het leggen van nieuwe tegels en vloeren. Bekijk hier een aantal van onze projecten en laat je inspireren!

Veel gestelde vragen

Bij tegel -en vloerwerken hebben heel wat vragen. Bekijk hier welke vragen onze klanten het meest stellen:

Een badkamer is een vochtige ruimte waardoor het aangeraden is om tegels te plaatsen met slipweerstand. Voor meer informatie omtrent de slipweerstand kan je terecht bij BNSA of Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie! 

Bij het kiezen van terrastegels kan men kiezen tussen beton, keramiek en natuursteen.

De kostprijs bij het leggen van nieuwe tegels of vloeren wordt grotendeels bepaald door het materiaal die men wilt gebruiken. Hiernaast zal je ook rekening moeten houden met hoe complex de vloer of tegels zijn om te leggen. Die zorgen ervoor dat de vakman extra tijd nodig heeft om die te plaatsen.

De prijs voor een vloerder wordt grotendeels bepaald door het soort tegels en de totale oppervlakte waar de tegels gelegd moeten worden.