Tegelwerken in Herzele

Op zoek naar een vakman bij het aanleggen van vloeren of tegels? Y.D.C is de expert die jou kan helpen bij het adviseren en aanleggen van tegels en vloeren.

Vloerwerken & Tegelwerken bij Y.D.C

Y.D.C is een betrouwbare vakman met jarenlang ervaring en kan helpen bij elke renovatie van A tot Z. Ontdek hier onze vloer -en tegelwerken en laat je inspireren!

Hoe gaat een vloerder te werk?

Vloer naar keuze

Een vloerder zal de door jouw gekozen vloer of tegels plaatsen. Soms is het moeilijk de juiste keuze te maken. Y.D.C kan jou hierbij ondersteunen en je raadt geven bij het kiezen van de perfecte vloer of tegels.

Kennis van zaken

Hiernaast blijven wij steeds op de hoogte van nieuwste technieken en kunnen jou helpen bij elke soort vloer!

Betrouwbaar

Een betrouwbare vakman is van essentieel belang. Daarom hanteren wij een transparante en eerlijke communicatie naar onze klanten toe.

Wat kost tuinaanleg

Hoe gaat een vloerder of tegelzetter te werk?

Een vloerder zal de door jouw gekozen vloer of tegels plaatsen. Soms is het moeilijk de juiste keuze te maken. Y.D.C kan jou hierbij ondersteunen en je raadt geven bij het kiezen van de perfecte vloer of tegels. 

Hiernaast blijven wij steeds op de hoogte van nieuwste technieken en kunnen jou helpen bij elke soort vloer! 

Om onze klanten steeds op maat te helpen vinden wij persoonlijk contact heel belangrijk. Hierdoor gaan we steeds te werk op basis van de wensen van onze klanten.

De verschillende soorten vloeren

Op zoek naar een nieuwe vloer? Bij Y.D.C is de vakman die jou kan helpen bij het leggen van alle soorten vloeren en tegels. Dit kan gaan van het plaatsen van laminaat, vinyl, PVC, houten vloer, gietvloeren, tapijt en een tegelvloerHieronder een overzicht van de drie meest populaire vloeren:

dining area, interior design, furniture-6469853.jpg

Houten vloeren

Houten vloeren zijn duurzame vloeren die weinig onderhoudt nodig hebben. Tegelijkertijd zorgen ze voor een gezellige sfeer! 

wood texture, wood, background-1066656.jpg

PVC

PVC zijn vloeren die waterbestendig en onderhoudsvriendelijk zijn. Hiernaast zijn ze zacht voor de voeten en makkelijk te vervangen. 

Vinyl vloer Herzele

Vinyl

Het pluspunt van vinyl is dat je het in elke kamer kan gebruiken en het is vuilafstotende vloer. Deze vloer is ideaal voor gezinnen met een grote kroost.

Hoeveel kost een vloer leggen?

De kostprijs bij het leggen van nieuwe tegels of vloeren wordt grotendeels bepaald door het materiaal die men wilt gebruiken. Hiernaast zal je ook rekening moeten houden met hoe complex de vloer of tegels zijn om te leggen. Die zorgen ervoor dat de vakman extra tijd nodig heeft om die te plaatsen.

Hoeveel kost een renovatie

Soort tegel

De soort tegel die je kiest heeft de grootste invloed op de kostprijs bij het leggen van een nieuwe vloer. De prijs van laminaat is bijvoorbeeld goedkoper dan parket. Niet weten wat kiezen? Contacteer ons voor advies op maat! 

Oppervlakte

De totale oppervlakte vloer zal uiteindelijk de kostprijs bepalen bij het leggen van een vloer. Een vloer leggen voor kleine ruimtes is iets goedkoper dan grotere ruimtes.

Kiezen voor Y.D.C als vloerlegger in Herzele

Yente De Clercq is de vakman die jou kan helpen bij elke soort totaalrenovatie. Van kleine tot grote renovatiewerken is hij jou van dienst. 

Snelle service

Renovatiewerken hoeven niet lang te duren. Y.D.C zorgt voor een snelle afwerking!

Correct

Wij zorgen steeds voor een correcte afwerking en facturering.

Expertise

Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we paraat staan voor een juiste afwerking van jouw project!

Veel gestelde vragen

Bij tegel -en vloerwerken hebben heel wat vragen. Bekijk hier welke vragen onze klanten het meest stellen:

Een badkamer is een vochtige ruimte waardoor het aangeraden is om tegels te plaatsen met slipweerstand. Voor meer informatie omtrent de slipweerstand kan je terecht bij BNSA of Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie! 

De prijs voor een vloerder wordt grotendeels bepaald door het soort tegels en de totale oppervlakte waar de tegels gelegd moeten worden.

Bij het kiezen van terrastegels kan men kiezen tussen beton, keramiek en natuursteen.

Woorden om te gebruiken:

Wandtegels

chape

Parket

Terrastegels

Laminaat

Houten vloer