Renoveren

Je wilt graag jouw woning renoveren? Met het team van Y.D.C. zorgen we voor een totaaloplossing van A tot Z en dat volgens jouw wensen.

Renovatiewerken

Waarom renoveren?

 Een renovatie is de ideale manier om jouw woning te moderniseren, functioneel te verbeteren én de waarde te verhogen.  Bovendien is een renovatie niet alleen een duurzame investering, maar zorgt het ook voor een verlaging van de energiekosten en een verhoogd comfort in huis. 

Wij begrijpen dat renovatiewerkzaamheden soms een uitdaging kunnen zijn. Maar maak je geen zorgen! Bij Y.D.C. kan je een renovatieproject starten en stressvrij renoverenOns professionele team neemt jouw project veilig in handen en zorgt voor een perfecte uitvoering. 

Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak die helemaal aansluit op jouw wensen en behoeften. Samen met onze klanten werken we aan een project dat perfect voldoet aan hun verwachtingen.

Neem vandaag nog contact met ons op en start jouw renovatieproject! Wij kijken er alvast naar uit om jou te helpen jouw droomhuis te creëren.

De voordelen van renoveren

Er zijn heel wat redenen om jouw woning te laten renoveren. Dit kan gaan van duurzame tot esthetische redenen. De voornaamste reden blijft natuurlijk het duurzame aspect. Naar aanleiding van de stijgende energieprijzen kiezen meer mensen ervoor hun woning te renoveren om de kosten te drukken. Hiernaast renoveren heel wat jonge koppels hun woning voor een modernere look. Renoveren biedt dus heel wat voordelen:

Duurzaam

Een duurzamere toekomst begint bij het renoveren van jouw woning! Door te investeren in een renovatie, kan je niet alleen genieten van een prachtig vernieuwd huis, maar ook van aanzienlijk lagere energiekosten.

Financiële voordelen

Wist je dat een renovatie van jouw woning op lange termijn zichzelf terugbetaalt? Door het renoveren kan je namelijk jouw energiekosten doen verlagen! Dat betekent dat je niet alleen kan genieten van een vernieuwde woning, maar ook nog eens kan besparen op de energierekening. En dat is pas écht slim investeren!

Verhogen comfort

Tijd om je woning een upgrade te geven! Met een renovatie kan je snel en gemakkelijk jouw keuken of woonkamer transformeren en het comfort en de uitstraling van jouw huis verbeteren. Het is tijd om afscheid te nemen van die verouderde ruimtes en te genieten van een modern en stijlvol interieur!

Soort renovatiewerken

Bij Y.D.C. ben je verzekerd van een correcte uitvoering van jouw renovatieproject. Met onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor elke renovatie. Ontdek hier een greep uit ons aanbod: 

Renoveren keuken

Keukenrenovatie

Op zoek naar een nieuwe look of nieuwe functies voor de keuken? Bij Y.D.C. is alles mogelijk.

Vloeren leggen

Graag een nieuwe vloer leggen of hulp nodig bij het uitbreken van een bestaande vloer? Y.D.C. staat voor je klaar!

Renoveren badkamer

Badkamerrenovatie

Een nieuwe badkamer plaatsen? Of nood aan een specifiek design? Bij Y.D.C kan je terecht van ontwerp tot uitvoering!

Woonkamer renoveren

Woonkamerrenovatie

Tijd voor moderne woonkamer? Wij helpen met advies en het vernieuwen van uw woonkamer.

Tuin renoveren

Tuinrenovatie

Heeft de tuin een nieuwe look nodig? Wij helpen met het aanleggen en mooier maken van uw tuin.

Totaalrenovatie tuin

Totaalrenovatie

Wil je graag een specifieke renovatie laten uitvoeren zoals de zolder, woonkamer of de tuin? Y.D.C. kan helpen bij verschillende renovaties!

Renovatieproject Brakel

Waarom renoveren met Y.D.C. ?

Hoge kwaliteit

Bij Y.D.C. zijn we trots op onze kwaliteitsvolle afwerking en opvolging van elk project! We staan garant voor vakmanschap en expertise in elke stap van het renovatieproces, van ontwerp tot uitvoering en oplevering. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit!

Snelle service

Bij ons ben je verzekerd van een correcte en snelle service! Wij begrijpen dat renovaties soms stressvol kunnen zijn en daarom zorgen wij voor een vlot verloop van het proces, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Betrouwbaar

Een betrouwbare vakman is van essentieel belang is bij elke renovatie. Daarom hechten wij enorm veel belang aan transparante en eerlijke communicatie met onze klanten. Ontdek hier onze reviews op Google

Onze renovatieprojecten

Ben je benieuwd naar de renovatieprojecten van Y.D.C? Wij bieden maatwerk renovaties met de beste kwaliteit en afwerking tegen een gunstige prijs! Bekijk hier enkele voorbeelden van onze succesvolle projecten en laat je inspireren door onze expertise en vakmanschap. 

FAQ

De recht op een renovatiepremie wordt bepaald door een aantal factoren. Bekijk ze allemaal op de website van Wonen Vlaanderen.

Vanaf 2023 zijn bepaalde renovaties verplicht. Voor een volledige lijst van welke renovaties verplicht zijn kan je terecht bij dit artikel van de HLN.

De kosten van jouw renovatieproject zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type renovatie dat je wilt uitvoeren, de kwaliteit van het materiaal, de leeftijd van je woning en of je in aanmerking komt voor premies.

Wij zijn actief in deze regio's:

Antwerpen
Oost-Vlaanderen

AalstBrakelGeraardsbergen –  HerzeleNinove – OosterzeleWetteren – Zottegem – ,…

Vlaams-Brabant
West-Vlaanderen