Renovaties

Een renovatie uitvoeren in Herzele en omgeving? Dat doe je met Y.D.C Construct! Uw vakman voor alle projecten!

Renovaties bij Y.D.C Construct

Y.D.C Construct is een betrouwbaar bedrijf met jarenlang ervaring en kan helpen bij elke renovatie van A tot Z. 

Waarom renoveren?

Er zijn heel wat redenen om jouw woning te laten renoveren. Dit kan gaan van duurzame tot esthetische redenen. De voornaamste reden blijft natuurlijk het duurzame aspect. Naar aanleiding van de stijgende energieprijzen kiezen meer mensen ervoor hun woning te renoveren om de kosten te drukken. Hiernaast renoveren heel wat jonge koppels hun woning voor een modernere look. Renoveren biedt dus heel wat voordelen:

Renovaties Herzele

Duurzaam

Door het renoveren van de woning zal men minder energie verbruiken. Wat positief is voor onze natuur.

Aannemer renovaties

Financiële voordelen

Op lange termijn zal de renovatie zich opnieuw terugbetalen door de kleinere energiefacturen.

Renovatie huis

Verhogen comfort

Een nieuwe keuken of woonkamer kan al snel het comfort en look van je woning verbeteren.

Waarom kiezen voor Y.D.C Construct?

Hoge kwaliteit

Bij Y.D.C staan we garant voor een kwaliteitsvolle afwerking en opvolging van elk project.

Snelle service

Wij zorgen steeds voor een correcte en snelle service!

Betrouwbaar

Een betrouwbare vakman is van essentieel belang. Daarom hanteren wij een transparante en eerlijke communicatie naar onze klanten toe!

Hoeveel kost een renovatie?

De kosten bij het renoveren worden bepaald door heel wat factoren. Doorgaans gaat dit over het soort materiaal en welke renovatiewerken er moeten gebeuren. Bij bepaalde renovaties zal men ook nog een eens belastingen betalen. Ten laatste is het mogelijk gebruik te maken van verschillende premiesHieronder nog extra uitleg bij de kosten van renoveren : 

Hoeveel kost een renovatie

Materiaal

Welk materiaal voor het renoveren? De kostprijs van materiaal bij het renoveren hangt grotendeels af van welke soort renovatie je wilt uitvoeren. Een badkamer renoveren zal dan bijvoorbeeld duurder zijn dan een gevel te renoveren. Hiernaast heeft de kwaliteit van het materiaal een impact op de prijs. Ten laatste zal de vraag naar materiaal de prijs beïnvloeden. Wil je graag meer informatie over de kostprijs van een renovatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Renovatie kosten

Soort renovatiewerken

De soort renovatiewerken hebben natuurlijk een invloed op de kostprijs bij het renoveren. Dit kan gaan van het renoveren van de ramen, verwarming, muren, dak, elektriciteit,… Als je graag een concreet antwoord wilt op deze vraag is het steeds mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen!

6 btw renovatie

Belastingen

De belasting bij het renoveren van een woning is 21%. Bij het renoveren van woningen die ouder zijn dan 10 jaar ligt het percentage op 6%, wat dus veel voordeliger is. Hierbij zijn er ook een aantal voorwaarden. Zo moet de woning uitsluitend gebruikt worden als privéwoning en moeten de werken gefactureerd worden naar de eindgebruiker. (eigenaar of huurder)

Renovatie premies

Premies

Premies bij het renoveren kunnen de totaalkost van de renovatie sterk doen dalen. Zo bestaan er er renovatiepremies voor algemene of specifieke renovatiewerken. Wil je graag weten of jouw project in aanmerking komt? Bekijk hier de informatiepagina van de Vlaamse overheid.

FAQ

De recht op een renovatiepremie wordt bepaald door een aantal factoren. Bekijk ze allemaal op de website van Wonen Vlaanderen.

Vanaf 2023 zijn bepaalde renovaties verplicht. Voor een volledige lijst van welke renovaties verplicht zijn kan je terecht bij dit artikel van de HLN.

Wij zijn actief in deze regio's:

Antwerpen
Oost-Vlaanderen

AalstBrakelGeraardsbergen –  HerzeleOosterzele –  Zottegem – ,…

Vlaams-Brabant
West-Vlaanderen