Grondwerken

Op zoek naar een grondwerker? Dan ben je bij Y.D.C aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten grondwerken en zorgen voor een correcte opvolging van A tot Z.

Grondwerker Herzele

Grondwerkenbedrijf Y.D.C.

De aarde onder onze voeten is meer dan alleen grond, het is het begin van iets moois. Of het nu een nieuw huis is, een uitbreiding van uw bedrijf of de tuin waar uw kinderen zullen spelen, elk project begint met grondwerken. 

Y.D.C. Construct is er om dit begin zo soepel mogelijk te maken. Met jarenlange ervaring en een uitgebreid machinepark staan we klaar om jouw droomproject te realiseren. Van het aanleggen van een nieuwe tuin tot het gieten van beton, wij zorgen voor een zorgeloze ervaring. Kies voor Y.D.C. en bouw met vertrouwen!

Onze diensten

Bij Y.D.C. kan u terecht voor algemene grondwerken en afbraakwerken, het verzetten van grond, plaatsen van regenwaterputten, het aanleggen van opritten en terrassen, of de levering van essentiële grondstoffen, wij doen het allemaal. Contacteer ons on ontdek hoe we jou kunnen helpen.

Grondwerken

Grondwerken uitvoeren rond je woning? Dankzij ons uitgebreid machinepark staat Y.D.C. klaar om te helpen bij elk project. Ook voor tuinaanleg en terrassen kan u bij ons terecht.

Afbraakwerken

Heeft u een oud gebouw dat plaats moet maken voor iets nieuws? Of het nu kleine of grote afbraakwerken zijn, Y.D.C. is uw partner voor een correcte aanpak van elk project.

Containerverhuur

Een container nodig voor uw project? Bij het uitvoeren van grond- en afbraakwerken staat Y.D.C. niet alleen voor kwaliteit en expertise, maar kunt u ook bij ons terecht voor het huren van containers. Wij maken het u gemakkelijk!
Gieten beton

Gieten van beton

De fundering moet ervoor zorgen dat het gewicht van de woning wordt overgedragen naar de ondergrond.  Y.D.C kan jou helpen bij een stevige fundering voor jouw projecten!

Aanleg oprit

Oprit aanleg

Bij het aanleggen van een oprit is een goede ondergrond van uiterst belang! Ook op zoek naar een vakman? Vraag hier een gratis offerte aan!

Uitgraven bodem

Bodem uitgraven

Grondwerken zijn de voorbereidende werken alvorens je kan starten met de aanleg van een huis of tuin. Y.D.C kan jou hierbij perfect helpen! 

Aannemer grondwerken

Waarom grondwerken bij Y.D.C.?

Hoge kwaliteit

Bij Y.D.C. staan we garant voor een kwaliteitsvolle afwerking van alle projecten. Van het plaatsen van regenputten tot het gieten van beton, vakmanschap zit in ons DNA. Jouw tevredenheid is onze missie.

Snelle service

Welke soort grondwerken er ook moeten worden uitgevoerd, bij Y.D.C. zorgen we steeds voor een vlotte en stipte service. Bovendien houden we het proces soepel en stressvrij, zonder in te boeten op kwaliteit.

Betrouwbaar

Transparante communicatie en geen verborgen kosten. Y.D.C. is de partner die je kunt vertrouwen. Ontdek onze positieve recensies op Google en zie zelf waarom onze klanten keer op keer voor ons kiezen.

Realisaties - Grondwerken

Van het uitgraven van een oprit of zwembad tot het plaatsen van een stevige fundering, Y.D.C. is uw vakman voor elk project! Benieuwd naar ons vakmanschap? Blader gerust eens door onze realisatie en ontdek hoe we jou ook kunnen helpen!

VEEL GESTELDE VRAGEN​

De duur van de werken is afhankelijk van de grootte van het werk. Het gieten van de fundering zal bijvoorbeeld minder lang duren dan het aanleggen van een grote oprit.

De kosten van de uit te voeren grondwerken is afhankelijk van de hoeveelheid afvoer en aanvoer van grond.

Heel wat mensen laten grondwerken uitvoeren wanneer ze een huis willen bouwen. De grondwerker zorgt dan voor een stevige basis. Hiernaast kan een grondwerker ingezet worden voor allerlei opdrachten die kunnen gaan van het uitgraven van een zwembad tot het aanleggen van een tuin of oprit.

Momenteel kost het afvoeren van grond €21 /ton excl. 

Wij zijn actief in deze regio's:

Antwerpen
Oost-Vlaanderen

AalstBrakel – Geraardsbergen – HerzeleNinove – Oosterzele – Zottegem Wetteren ,…

Vlaams-Brabant
West-Vlaanderen